ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

MEDITERRANEAN CLASH PARTY#04 (RUMBA, RAÏ, ROCK, GIPSY)

Una vegada més al Soda Acústic de la Vila de Gràcia es reivindicarà amb una festa, les cultures mediterrànies amb música bandarra, actitud punk, concerts enèrgics i subversius, per a gaudir i ballar tota la nit. Una vetllada popular on es cantarà cants de diferents estils musicals que formen part del nostre paisatges sonor i urbà. Però també músiques i melodies llunyanes banyats pel mateix mar.

La vetllada consistirà en dues parts, la primera serà amb un concert amb la posada en escena elèctrica i vibrant amb el grup que formaran part Yacine Belahcene (veu), Massinissa Aït-*ahmed (baix, guembri, mandol algerià i veu), Gabriel Fletcher Ventura (guitarra elèctrica), Alexandre Guitart (bateria, percussions, màquines i veu) més una convidada o convidat especial. La segona part per a finalitzar la nit, suarem la samarreta amb música punxada per membres del grup.

En aquesta edició especial carnestoltes serà una trobada entre MediterraneanClash amb dos solistes Pier Paolo Candeloro (saxo tenor i soprano) i Daniel Reis Fernandes (trompeta) de l'Orquestra de Ermesinde formada a la fi del 2017, una mescla eclèctica de persones i músiques reunits per la idea de tocar música de diferents zones dels Balcans i composicions pròpies d'aquí i de tot arreu.

Més concerts dissabte, 2 / març / 2019

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: