ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Soda Jam Session #176 con Irene Reig [jazz]

Un dijous més, l'escenari del Soda torna a rebre al trio basi i després, com sempre conviden a tocar amb ells a tots els músics.!

Han passat per la nostra jam session més de 60 convidats i innombrables músics de la ciutat i estrangers que han convertit aquest espai en un referent a la Ciutat Comtal.

Aquest dijous tindrem a Irene Reig!

Irene Reig: sax

Santi Colomer: bateria

Pau Sala: contrabaix

Nico Sanchez: guitarra

Neix a Barcelona en 1993. Gràcies al seu interès per la música, comença a rebre classes de piano clàssic passant per conservatoris com Oriol Martorell o el Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Paral·lelament, als 11 anys, comença a tocar el saxo alt, però no serà fins als 15 que s'endinsarà al món del jazz. Al 2011 inicia el seu pas pel ESMuC on tindrà com a professors principals el Eladio Reinón, en Gorka Benítez i en Xavi Figuerola i, més endavant a Ferdinand Povel al Conservatorium van Amsterdam.

Entre 2008 i 2011 va ser membre oficial de la Sant Andreu Jazz Band on tocava els saxos alt i baríton i el clarinet i amb la qual ha gravat dos CD-DVDs (Jazzing Live at Casa Fuster i Jazzing vol. II). Estar en aquesta Big Band ho ha portat a compartir escenari amb músics de renom com Perico Sambeat, Dick Oatts, Scott Robinson, Jesse Davis, entre uns altres.

Des del 2010 i fins al 2015 va tocar amb la Star Wood Band, una formació dirigida per Pau Vas casar i amb la qual ha gravat diversos Cds.

També ha col·laborat amb músics locals de renom com Lluís Vidal, Josep Maria Farràs, Ignasi Terrassa i Francesc Capella i en projectes com Joan Vas casar Sextet i el Esmuc Jazz Project Univers Keith Jarret, el qual està editant el seu primer disc.

Actualment lidera el seu propi septet: The Bop Collective, un grup de composicions i arranjaments originals amb el qual ha tingut l'ocasió de tocar a la Jazz Cava de Terrassa i al Jamboree, entre uns altres.

Paral·lelament toca, escriu i arregla pel seu nou projecte de petit format, el seu trio amb el qual ja ha tocat per Catalunya i Holanda.

Resideix a Àmsterdam on estudia un Màster d'interpretació amb el saxofonista Ferdinand Povel i, esporàdicament, Dick Oatts. Estar al Conservatorium van Amsterdam ho ha portat, també, a compartir escenari amb músics com Terell Stafford, Simon Rigter, Martjin van Iterson o Rob van Bavel.

Més concerts dijous, 6 / desembre / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: