ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Soda Jam Session #159 con Oriol Fontclara

Un dijous més, l'escenari del Soda torna a rebre al trio basi i després, com sempre conviden a tocar amb ells a tots els músics.!

Han passat per la nostra jam session més de 60 convidats i innombrables músics de la ciutat i estrangers que han convertit aquest espai en un referent a la Ciutat Comtal.

Obriran la jam a partir de les 22.30. Aquest dijous tindrem a Oriol Fontclara!

Oriol Fontclara: sax

Santi Colomer: bateria

Pau Sala: contrabaix

Nico Sanchez: guitarra

Sent encara estudiant, es converteix en un dels integrants fundadors del que serà el seu primer projecte professional: Free Art Ensemble (freeartensemble.wordpress.com), que també explicarà entre les seves files amb part dels millors músics de l'escena jazzssística de Barcelona- Julián Sánchez, Marc Cuevas, Ivo Sans, Iván González, Albert Cirera i Agustí Fernández. Aquest grup ja compta amb 3 àlbums i 1 DVD, i ha actuat en diversos Festivals de Jazz nacionals (Sevilla, Banyoles, la Garriga i Vic). Acaba de sortir el disc “Cook for Butch” disc gravat a la sala Jamboree de Barcelona en el qual participen grans músics de l'escena nacional; Marco Mezquida, Ramon Prats, Marcel·lí Bayer.

Amb la finalitat d'aprofundir i perfeccionar els seus coneixements, Oriol participa en 3 edicions del seminari “Begues Jazz Camp”, on rep Masterclass de reconegudes figures del Jazz internacional com Mark Turner, Charles Davis, Jimmy Wormworth, Jordi Rossy i Charles Davis, entre uns altres. També vas agafar al seminari de Jazz de Alhaurín de la Torre (Màlaga), on té com a mestres a Steve Grossman, Dave Kikoski i Gregory Hutchinson. Addicionalment, en l'últim temps ha rebut classes particulars del mestre neoyorkino Bill McHenry.

Actualment divideix el seu temps entre els seus projectes musicals personals, la seva participació en diverses agrupacions i la docència tant de llenguatge musical com de diversos instruments de vent (saxo, flauta i clarinet).

Més concerts dijous, 12 / juliol / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: