ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

EL YIYO Y EL TETE

 El Yiyo bailaor, El Tete bailaor, Isabel Santiago bailaora, José de la Miguela cante, Bocaíllo cante, Eduardo Cortés guitarra, Paco de Mode cajón. Artista convidat: Dan Ben Lior guitarra. 

El Yiyo i El Tete són dos joves germans badalonins nascuts en el sí d’una família gitana que, tot i la seva joventut, ja s’han guanyat un lloc preeminent en el terreny del ball flamenc. Alguns ja parlen de Miguel Fernández Ribas, El Yiyo, com el nou Joaquín Cortés. Amb només 19 anys, la seva salvatge força i elegància en el taloneig l’estan catapultant al més alt, havent compartit escenaris amb Estrella Morente, Miguel Poveda, Farruquito, Eva Yerbabuena i Pitingo, i obrint la seva carrera a l’estranger, a ciutats com Nova York, Taiwan o París. El seu germà, Ricardo, no es queda enrere i també demostra una maduresa artística fora de la norma, amb només 18 anys. Junts i amb la confiança que dóna una formació integrada per altres dels grans artistes flamencs de l’escena barcelonina, oferiran un espectacle fogós, impactant, memorable en el que serà la 16ª edició del San Miguel Mas i Mas Festival al Tarantos.

Més concerts dissabte, 11 / agost / 2018

  • dissabte, 11 / agost / 2018 | 20:00 h

    GRUPO QUEBRANTE | JAMBOREE

    • Preu: Taquilla: Anticipadas: 13 euros.
  • dissabte, 11 / agost / 2018 | 23:45 h

    Wax & Boogie | El PARAIGUA

    En aquests últims anys Wax & Boogie s'ha convertit en un dels millors i més valorats formats del panorama del Blues, del Rhythm & Blues i del Boogie Woogie. Shuffles, rock 'n' roll, swing o jumps formen part dels seus concerts, sense oblidar les intenses i càlids "Slow down". Efectivament, els Wax & Boogie s'apoderen del boogie woogie dels 30, el swing dels 40, i el rythm and blues dels 50 en una combinació altament explosiva.

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: