ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Johnny ‘Big Stone’ & The Blues Workers

Johnny Big Stone & the Blues Workers és un trio de blues en la seva màxima expressió. Combinen temes de west coast, jump blues o blues tradicional amb unes composicions pròpies amb les que pocs es resisteixen a ballar.Un repertori que consagra a aquesta banda com uns autèntics malabaristes del blues.

Amb Johnny "Big Stone" a la guitarra i la veu, amb Little Jordi a l'harmònica i contrabaix i amb el referent de Reginald Vilardell a la bateria, el projecte Johnny Big Stone & the Blues Workers presenta un so blues fresc i ballable ple de west coast i texas blues.

Johnny 'Big Stone' & The Blues Workers:

Johnny "Big Stone": guitarra i veu

Little Jordi: contrabaix i harmònica

Reginald Vilardell: bateria

Més concerts dissabte, 31 / agost / 2019

  • ROMERO I JARA és un trio flamenc en el qual la tradició i innovació van de la mà. Tres artistes molt personals que ens faran gaudir d'aquest art a través del diàleg entre el ball, el cant i el toc. Una proposta sòlida en la que investiguen i experimenten a través del llenguatge d'aquest art sensible, intens i profund que no ens deixarà indiferents! ROMERO I JARA: Cristina Lopez, cant Adam Pérez Jimenez, guitarra Aina Nuñez Riera, ball Obertura de portes: 20: 00h Inici concert: 20: 30h Entrada a taquilla: 12 euros Inclou concert (60 min) + Copa de vi / Cervesa / Refresc

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: