ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

5º Aniversario Helsinkipro: $kyhook + Bearoid + Boxinlion + InnerCut + Mr.K! + Mueveloreina + One Path + Salfvman + Vallès

Organitza: www.helsinkipro.com

Han passat 5 anys des que ens vam tornar bojos i vam decidir dedicar-nos al món de la música. Durant aquests 5 anys hem viscut més de 600 actuacions al costat dels nostres artistes, en les que ens han passat coses increïbles, ens hem emocionat i fins i tot plorat i sense cap dubte hem conegut gent exquisida del sector. Tot això ha passat en les millors i pitjors sales del país, esdeveniments o festivals i tots heu contribuït que avui seguim aquí lluitant per aixecar aquesta indústria, que com bé sabeu mai ha estat fàcil. 

El proper Dissabte 20 d'Octubre ho volem celebrar amb tots vosaltres i pràcticament tots els artistes de la casa, alguns d'ells no podran per compromisos, però hem fet un esforç per intentar tenir-los a tots. El line-up el formaran $kyhook, Bearoid, Boxinlion, InnerCut, Mr.K !, Mueveloreina, One Path, Salfvman, Vallès i tot serà en format Dj Set amb potser alguna sorpresa més, hauràs de venir per descobrir-ho. Serà a l'emblemàtic Apolo 2 de Barcelona el Dissabte 20 d'Octubre a les 18:00h i l'accés serà completament gratis per a tots els assistents. Això si, necessitarem que t'inscriguis al següent link per controlar l'aforament. 

Més concerts dissabte, 20 / octubre / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: