ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

SODA JAM SESSION#168 con Fernando Brox

Un dijous més, l'escenari del Soda torna a rebre al trio basi i després, com sempre conviden a tocar amb ells a tots els músics.!

Han passat per la nostra jam session més de 60 convidats i innombrables músics de la ciutat i estrangers que han convertit aquest espai en un referent a la Ciutat Comtal.

Obriran la jam a partir de les 22.30. Aquest dijous tindrem a Fernando Brox com convidat.

Nascut a Màlaga en 1988, té una llarga trajectòria dins del món de la música clàssica abans de dedicar-se plenament al jazz i la música moderna. Comença els seus estudis a l'edat de vuit anys en l'Ateneu de Màlaga i es gradua en 2010 en el Conservatori Superior de la mateixa ciutat, després d'haver finalitzat el Bachellor of Music en el Royal College de Londres.

Fernando Brox ha compartit escenari amb músics com Perico Sambeat, Toni Belenguer, Dani Pérez, Ramón Prats, Martín Leiton, José Carra o Arturo Serra. Des de 2015 resideix a Barcelona, on col·labora amb músics com Dimitri Skidanov, Aldo Cavigglia, Manel Fortiá, Roger Gutiérrez, Juan Pablo Bálcazar i Iván González, entre uns altres.

En 2015 va obtenir el premi al millor solista amb Daniel Torres Quintet en el Concurs del Portón del Jazz, festival que se celebra en Alhaurín de la Torre, Màlaga. En l'actualitat lidera el seu propi projecte com a instrumentista i compositor, Brox Quartet, al costat de Toni Saigi, Andreu Pitarch i Pau Sala. A més, forma part de diversos projectes a nivell nacional, com Xiva Quartet, de Juan Pablo Balcázar, al costat de Marco Mezquida i Juan Berbín. També col·labora en el projecte personal del percussionista i guitarrista gadità Carlos Cortés Bustamante i és col·laborador habitual de la Big Band de Martín Leiton.

Fernando Brox: Flauta

Santi Colomer: Bateria

Marc Cuevas: Contrabaix

Nico Sanchez: Guitarra

https://www.fernandobroxmusic.com/m-sica

Més concerts dijous, 11 / octubre / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: