ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

DISCCONCERT 11 NOVEMBRE 2018: LA KARAOKE BAND

***** Amb repertori de La Karaoke Band !!!

Si voleu participar en el Karaoke, feu-nos arribar per aquest mateix mail els temes que voleu cantar > MAIL Contacte

Us aconsellem que no surtin més de 3 cançons per entitat, si rebem masses peticions probablement haurem de deixar alguna fora, podeu fer grups de dos o tres cantants. 

 

Animeu- vos a cantar !!

DISCCONCERTS!!!

CASA DE LA MÚSICA L'HOSPITALET 2017/2018

Us animem a gaudir i participar de l’espai que ens ofereix el Discconcert. Entre tots i totes podem fer que aquest projecte continuï viu.

Ja fa uns quants anys que des de La Casa de la Música i la Sala Salamandra es promou una activitat que permet que persones amb discapacitat intel·lectual puguin gaudir d’un espai de música en directe i discoteca on, a més de promoure el lleure i un espai de relació, implica, un espai de participació en la promoció de la música en directe, fent que les persones amb discapacitat participin de forma activa adquirint un rol significatiu pel que fa a la promoció cultural de la ciutat.

Els Discconcerts permeten que les persones gaudeixin d’un espai engrescador, però també que siguin ciutadanes actives en la promoció de la música en directe i de l’escena cultural de la ciutat.

Recentment, amb el tancament de la Salamandra 2, aquest espai s’ha traslladat a la Salamandra 1i ha passat a un format de tres festes a l’any, tot gràcies als esforços de la gent de La Casa de la Música i la Sala Salamandra per tal de que aquest es mantingui viu i que les persones puguin gaudir i participar d’ell.

Tanmateix, per a què els Discconcerts tinguin un futur llarg i continuïn donant cabuda a un projecte social, cultural i inclusiu, del qual les persones hi puguin participar com a ciutadanes de ple dret, cal, per part de totes les entitats, federacions, familiars i persones que en puguin ser usuàries, un compromís de participació i assistència que permeti la sostenibilitat del projecte.

Us animem a gaudir i participar de l’espai que ens ofereix el Discconcert.

Entre tots i totes podem fer que aquest projecte continuï viu !!!!

Sala Salamandra / 16:00h - 5€

Diumenge - NOVEMBRE 11 – Festa PAGESA

Aquí teniu el repertori de la  Karaoke Band

si voleu participar en el Karaoke, feu-nos arribar per aquest mateix mail els temes que voleu cantar > MAIL Contacte

us aconsellem que no surtin més de 3 cançons per entitat, si rebem masses peticios probablement haurem de deixar alguna fora, podeu fer grups de dos o tres cantants. 

 

Animeu- vos a cantar !!

 

Més concerts diumenge, 11 / novembre / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: