ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

VIVEN amb SOUL ASIDE i ELLA LA RABIA

Els mataronins VIVEN estrenen i presenten el seu segon disc al Clap el 16 de novembre i no ho faràn pas sols! VIVEN celebrarà l'ocasió al costat de SOUL ASIDE i ELLA LA RABIA. 

Viven renoven material i tornen amb més energia als escenaris amb el seu "Las tripas y el lodo". En aquesta ocasió s'han decantat per un post-rock ambiental i evocador que aconsegueixen amb l'energia de les seves tres guitarres. Sent una de les bandes de rock alternatiu referents de la comarca i província, la presentació del nou disc promet sorpreses en un concert que farà vibrar la Sala Clap!

Soul Aside seran un dels grups que acompanyaran la presentació de Viven! Definits pel rock alternatiu però amb una marcada barreja d'estils (rock, progressiu, indie, post-rock) hi donaran el toc eclèctic perfecte a la velada rockera!

Ella La Rabia tanca el cartell de luxe per la presentació del disc de Viven! Ella La Rabia és una banda de rock-post hardcore madrilenya amb una gran trajectòria als escenaris peninsulars com el del Viñarock o Sonorama Ribera. Aquest 2018 estan presentant el seu darrer treball homònim "Ella La Rabia", inspirat amb La Palma de Gran Canaria amb una música que abarca des de influències nacionals i internacionals de varis estils (rock, metal, hardcore, folk…) fins a la música tradicional canària.

Més concerts divendres, 16 / novembre / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: