ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

NIT MALLORQUINA: ANEGATS · SUASI I ELS ELECTRODOMÈSTICS

SUASI I ELS ELECTRODOMÈSTICS

"Equilibrista Emocional" és el títol d'un projecte benèfic fruit del pas de Pep Suasi, ex-líder de Fora des Sembrat, per Projecte Home Balears. Van ser 18 durs mesos de rehabilitació i de canvis vitals. Durant aquest temps Suasi va compondre les cançons que formen part d'un disc editat la discogràfica catalana RGB Suports. Va formar una nova banda, batejats com els Electrodomèstics, nom que el cantant mallorquí ja venia utilitzant en les seves actuacions a duo al costat del talentós ex-guitarrista de BOC Tomeu Marroig "Piu" , el seu soci en matèria compositiva. En aquesta nova banda de rock hi ha Tomeu a la guitarra, Bernat Company (Roulotte, The Claps) a la bateria, Pep Estrada (Daniel i la QBB, Alejandra Burgos, Glasford ...) al baix i el teclista argentí Tito Dávila (Calamaro, Miguel Ríos, Ariel Rot ...).

Suasi i els Electrodomèstics van gravar el passat mes d’abril les 10 cançons del disc en els estudis Swing de Palma amb Toni Pastor i Pere Estelrich als comandaments. Per l'estudi van desfilar artistes convidats que van deixar el seu granet de sorra en aquest projecte: Pau Debon d'Antònia Font, Pep Álvarez d'Anegats, Glòria Franquet d'Al-Mayurqa, Tiu, Joan Toni Skarabat, Miquel García de Roulotte, el cofundador amb Pep de Fora des Sembrat Guillem Cerdà i Marcel Cranc. Van tocar la guitarra Josep Thió i Toni Cerdà i bufar trompetes, saxos i trombons els germans Toni i Josep Oliver. La peça que tanca el disc està interpretada per BOC. Les lletres i missatges de les cançons ens evoquen a les pors, la valentia i l'esperança del procés de teràpia a Projecte Home. Per això l'àlbum està dedicat als que van ajudar a Suasi en el procés i als altres usuaris. Un disc que és per aquest motiu benèfic, ja que tota la recaptació per venda de discos, drets d'autor i venda d'entrada dels concerts fets a Mallorca va íntegra a l'ONG fundada per Tomeu Català. "Equilibrista Emocional" es va presentar en directe davant 300 assistents el passat 1 de juny al teatre Xesc Forteza de Palma en el qual van participar alguns dels col·laboradors del disc. L’espectacle ha passat també per Valldemossa i sa Pobla i ho farà els propers mesos per altres municipis de la geografía balear i catalana.

ANEGATS

Anegats som una banda de rock mallorquina, de Son Servera. Als 90 flipàvem amb U2 i Nirvana, amb Sopa i El último. El nostre primer disc el vàrem editar l’any 2004, quasi bé sense fer-ne comptes. Aquí sens va inocular la màgia de la música. De llavors ençà hem editat sis discs més.

Durant aquest camí, la nostra música ha connectat amb molta gent. Ens diuen que forma part de la banda sonora de les seves vides, normals i quotidianes, com la nostra. A damunt, ens ho agraeixen. És un privilegi.

Al 2014 vàrem decidir fer una pausa, teníem altres menesters meravellosos.

De totes maneres, l’ànima se nodreix dels somnis, i els nostres tenen forma de noves cançons, noves emocions, imparable sinèrgia entre el públic i la banda.

Algú ens va dir que escoltar la nostra música era com entrar a casa.

Tornam a casa, junts, tocam el cel.

Més concerts dissabte, 17 / novembre / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: