ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

SMOKING SOULS + WILLIS DRUMMOND

Smoking Souls fan un pas de gegant. Melodies que apunten a les emocions. Guitarres que trenquen els murs de la desil·lusió. Lletres que reconstrueixen l’èpica del dia a dia. Un disc en què demostren perquè són el que ja són. El creixement d’Smoking Souls soprén, però té unes arrels profundes. Són representants d’una generació de joves que des de menuts han explorats els territoris ocults de la música. Joves crescuts als temps de la incertesa però que l’han après a guanyar-la a colp de cançó. Tanquen la gira del darrer treball a l’EH Sona!

Willis Drummond  (ara en format trio) presenten nou disc. Un treball que promet ser ben potent. I Barcelona, concretament a l’EH Sona, serà un dels primers llocs on sonarà!

6 àlbums, centenars de concerts, presentacions en festivals com l’Azkena Rock Festival, BIG festival, Sonorama, Hatortxu rock, Monkey Week, EHZ, al costat de Placebo, Mars Volta, Black Sabbath, etc … Gires europees a França, Espanya, Alemanya, Bèlgica i al Japó. Willis Drummond és una de les bandes més actives i reconegudes en l’escena basca actual.

 

Més concerts divendres, 23 / novembre / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: