ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

NIT MENORQUINA: LEONMANSO · SHANTI

A Shanti i a Llure Marquès (Leonmanso) els uneix una bona amistat des de ja fa un temps. Han compartit escenari en varies ocasions i la complicitat d'ambdós s'ha fet palès sempre a sobre els escenaris. En aquesta ocasió, però, els dos compositors menorquins decideixen fer una "minigira" exprés pel principat on els dos, amb les seves bandes, presentaràn els seus discs. 

L'un s'estrena, en Shanti, que tot i la seva llarga trajectòria musical on també s'hi inclou el seu rellevant pas per el format televisiu conegut com "La Voz" la tardor del 2016, presenta el seu "Primer Viatge"; un viatge musical que repassa la majoria d'influències del cantant Ciutadellenc, que van desde el pop més clàsic fins a un rock simfònic agraït i sofisticat. Shanti és un apassionat del rock simfònic i durant 5 anys ho ha demostrat cantant i tocant els teclats amb la banda homenatge a Pink Floyd, The Other Side, amb qui ha fet diverses gires per el territori nacional. "SHANTI" té un directe potent, molt sòlid i amb uns músics molt experimentats.  

I Leonmanso, un artista emergent que de cada dia que passa es consolida més el seu projecte. Música d'autor amb unes lletres crues, sinceres, adictives..."tal com raja" i una posta en escena original, sorprenent i eficaç. El seu tercer disc, "Escolta com sona es teu polç", és un recull de cançons on el cantautor es "despulla" un cop més per els seus fans i sorprèn amb unes cançons plenes de màgia i missatges punyents que de ben segur arriben a tothom que l'escolti. En definitiva, una nit de música d'autors menorquins que no deixarà indiferent a cap amant del bon gust...i de la bona música!

Més concerts divendres, 23 / novembre / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: