ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Benji & Rita (bossa nova, jazz)

"Benji Kaplan i Rita Figueiredo són dos músics de jazz brasiler molt respectats, encara que els seus camins siguin bastant diferents. Kaplan és natiu de Nova York, un compositor que suaument puntea la guitarra amb mestratge, canta la poesia lírica i harmonitza magníficament. Rita Figueiredo és de São Paulo, Brasil, i té influències brasileres tradicionals amb influències de Jazz, però amb un enfocament molt més teatral. El seu talent com a compositora i el seu intens i particular estil de cantar fan de la seva música tot un complimento. La intensitat i fervor de Rita semblen ser una mescla estranya si comparats a l'estil discret de Benji però és bastant lògica. Vostè realment no trobarà gens millor que aquests dos quan es tracta d'intèrprets actuals d'aquest gènere."Per Aaron Carnes - East Bay Express.

"Un guitarrista amb impecable tècnica i fluïdesa.Meditaçõés no Violão (meditacions en la guitarra) és una col·lecció de composicions poètiques i refinades, amb un equilibri perfecte entre intel·lecte i emoció".Jazztimes.

"Brasilis és el registre de naixement d'un artista poc comú. Compositora hàbil i intèrpret irreverent, Rita Figueiredo sorprèn a l'oïdor pel seu bon gust en la creació del seu primer àlbum."per Ed Félix - Embrulhador.

"Chorando Sete Cores és un testament a habilitats de Kaplan com a compositor, orquestador i visionari musical d'exquisit gust, embolicat en la passió i l'estil de Brasil". Per Geaninne Reid – All About Jazz.

"Brasilis és el portentós debut d'una artista talentosa que té tot para subvertir la lògica de la MPB «música popular brasilera." Femenina dels dies actuals. per Tiago Ferreira - Na Mira do Groove.

https://www.facebook.com/benjiandrita

https://www.instagram.com/benjiandrita

www.benjikaplan.com

www.ritafigueiredo.com

Més concerts divendres, 23 / novembre / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: