ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

SUSPÉS: INTERFEST: MODUS OPERANDI + CARITAT HUMANA

Després d'un procés de reflexió, compartit amb grups i sales, hem pres la decisió, d'anul·lar els concerts de l'Interfest a Girona i Barcelona. A falta de pocs dies per a la seva celebració, entenem que el festival no ha sabut connectar suficientment amb el públic universitari d'aquestes dues ciutats i, per això, hem decidit replantejar-ne el format i l'enfocament amb l'objectiu de poder-lo celebrar en un futur garantint-ne l'èxit que no podíem assegurar en aquesta ocasió.

Volem agrair, primer de tot, el suport, la complicitat i la comprensió de tots els grups participants: Modus Operandi, Caritat Humana, Banannabeach i JoKB. Des d'ara mateix començarem a treballar amb l'únic objectiu de poder recuperar aquests concerts que ens han quedat pendents i poder tornar a tenir totes quatre bandes amb nosaltres el més aviat possible. El mateix agraïment el volem transmetre a les dues sales implicades: La Mirona i Salamandra. Gràcies per fer-nos costat en aquesta aventura, que no ha pogut tenir el final esperat.

Venen dies de fer autocrítica, analitzar errors comesos i treballar per poder tornar amb més força el més aviat possible. L'Interfest va néixer des de la il·lusió i amb el convenciment de poder generar una oferta atractiva per al públic universitari i haurem de valorar perquè els resultats en aquestes dues ciutats no han sigut els esperats.

Malgrat l'anul·lació d'aquests dos concerts, però, el festival segueix en marxa i les actuacions d'Ovidi 4 a Tarragona; Senyor Oca a Lleida; Buhos a Cerdanyola i Sons of Aguirre & Scila i Senyor Oca a Vic es mantenen intactes. Les previsions són optimistes per a tots quatre concerts i estem segurs que hi viurem quatre nits màgiques.

Respecte a tota aquella gent que ja tenia les seves entrades per als concerts de Girona i Barcelona, es procedirà de forma immediata a la devolució de l'import.

Més concerts divendres, 15 / febrer / 2019

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: