ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Mompou amb Adolf Pla i Bernat Padrosa (clássica)

Adolf Pla desenvolupa la seva activitat musical en diversos àmbits. Com a pianista i director ha actuat en auditoris de diversos països, com la Sala Glinka de Sant Petersburg, Palau de la Música Catalana de Barcelona, ​​Auditori Ràdio i Televisió de Luxemburg, Metropolia d’Hèlsinki, Gran Teatre de l’Havana, Alltech Fortnight Festival als EUA , Palau Iturbide de Mèxic, entre d’altres d’una vintena de països entre el quals hi ha França, Itàlia, Alemanya, la Xina o el Japó.

Ha realitzat masterclasses i conferències al consorci universitari Menéndez Pelayo, Conservatori Rimsky Korsakov de Sant Petersburg, universitats de Brasília, Costa Rica, Nacional de Xile,

Kentucky i Transilvania als EUA, Kyoto University a Japó, entre d'altres. Ha col·laborat i publicat amb diversos mitjans com Sony Classical, Ràdio Catalunya Música, Revista Musical Catalana,

Revista Cultural de l’AECID, Revista Sonograma, etc.

Distingit amb el Premi Fundació Robert Wagner de Würzburg (Alemanya, 1992), Premi Fundació Caixa Sabadell (1996) i el Premi “Millor producte musical 2013” per la gravació de l’obra completa per a piano de Frederic Mompou i el llibre dedicat a aquest compositor L’etern recomençar, atorgat per la revista musical Codalario de Madrid.

Doctor en Història de l’art i musicologia, és professor de piano i música de cambra. Actualment dirigeix ​​el Departament d’interpretació de la música clàssica i contemporània de l’Escola Superior de Música de Catalunya i presideix el Concurs de Joves Intèrprets de piano de Catalunya.

ADOLF PLA, piano

CANTS MÀGICS (1917-1919) 1.- Enèrgic

2.- Obscur

3.- Profond – Lent

4.- Misteriós

5.- Calma

SCÈNES D'ENFANTS (1915-1918) 1.- Cris dans la rue

2.- Jeux sur la plage

3.- Jeu

4.- Jeu

5.- Jeunes filles au jardin

MÚSICA CALLADA X Lento Cantabile

(2 Quadern) XI Allegretto

XII Lento

XIII Tranquilo – trés calme

XIV Severo – sereieux

XV Lento – plaintif

XVI Calme

Obrim portes: 19h

Concert: 19:30h

Entrades: 15€/19€

Post navigation

Més concerts diumenge, 17 / març / 2019

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: