ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

WILD GOATS

Wild Goats, són un grup amb un estil propi inconfusible. Amb el seu projecte pretenen connectar amb totes les persones que tenen groove i amb totes aquelles que encara no han descobert que el porten dins.

A sobre i sota l'escenari són uns apassionats de la música Soul, Funk, Pop, Disco, Hip-Hop i R&B més clàssica, però sempre amb la vista posada en el futur i la innovació.

La creació d’un estil independent no només fa que la seva música sigui fàcilment identificable, sinó que els ha permès aconseguir l'equilibri entre personalitat i festa, despertant l'atenció de María Xinxó, qui els va regalar un article de futures promeses a la revista Enderrock, on compartien plana amb Mishima i altres grups destacats del panorama català.

Són aquests trets distintius els que van aconseguir que, amb un rodatge emergent, escalés ràpidament fins a guanyar un dels concursos de bandes més importants de Barcelona, l’Engresca’t 2017. Aquest concurs els va obrir les portes a gravar un primer EP a Casafont Records, Wild Goats Gold, sense deixar de costat l'honor d'estrenar el seu directe a la Telecogresca, el festival musical universitari més emblemàtic del país, al costat d'artistes de la talla de Dub Inc, Sak Noel, Space Elephants, Manel, Ebri Knight i d’altres.

2018 es presentava contundent per al grup, en pocs mesos han trepitjat el Balcony TV Barcelona, amb un Live memorable, Palo Alto Market, i Luz de Gas.

El seu nou single “Legend” es pot escoltar única i exclusivament a l'entrevista del

Via Lliure de Rac1 que van fer amb Xavi Bundó.

Més concerts dissabte, 30 / març / 2019

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: