ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

XICS'N'ROLL DESCOBREIX AMY WINEHOUSE

Cases de la Música presenten Xics’n’Roll, un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar, que permetran conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història del rock. 

Aquesta és una aposta innovadora que s’ha revelat alhora com a molt atractiva per la fusió d’interessos entre pares i fills. Els concerts comptaran amb la presència d’un presentador/animador que presentarà el show alhora que explicarà la història de cadascun dels artistes i bandes.

ENTRADES:

FINS A 3 ANYS: ENTRADA GRATUÏTA

A PARTIR DE 3 ANYS: ANTICIPADA 8€ - TAQUILLA 10€

PACK FAMILIAR // 2 ADULTS + 2 NENS

ANTICIPADA 25€ - TAQUILLA 30€

THE AMY’S SOUL

The Amy's Soul és un tribut a Amy Winehouse nascut a Barcelona amb el propòsit de transmetre, d'una manera fidel i respectuosa, l'essència que Amy expressava en cada directe. La banda ret homenatge a un dels concerts més representatius de l'artista, el directe en el Shepherd's Bush Empire de Londres (2007).

Respectant el xou original, The Amy's Soul compta amb músics que reprodueixen acuradament els arranjaments i melodies de la gira, així com la posada en escena, la il·luminació i el so.

Més concerts diumenge, 17 / març / 2019

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: