ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

TRIBADE + LA FURIA

TRIBADE

La jove formació barcelonina de rap i música urbana Tribade ha posat del revés l’escena underground del país i ha calat foc a les xarxes amb poc més de tres videoclips que són, això sí, tres canonades d’actitud i potència musical pel broc gros. Amb les MCs Bittah, Masiva Lulla i Sombra Alor al capdavant i DJ Big Mark a la rereguarda, el febrer de 2019 presenten el seu primer i esperadíssim elapé. El rap és la realitat feta música i Tribade s’entreguen a la cultura i missió original de l’estil per empoderar-se i denunciar a través de ritmes i poesia: les seves lletres porten al segle XXI l’univers de tres dones que lluiten contra la precarietat dins d’una societat plena de privilegis masculins i amplifiquen amb la seva poesia realitats generalment silenciades tal com lluites locals i de barri, LGTB, activisme antifeixista... Amb la seva música, una combinació fresca i original de rap amb flamenc, soul, afrotrap i reggaetón, Tribade deixen més clar que mai que Barcelona no només viu de rumba i mestissatge.

WEB SPOTIFY FACEBOOK INSTAGRAM YOUTUBE

 

 

LA FURIA

La Fúria va néixer al 83. Des de nena tenia una visió combativa, lluitadora i feminista. Però a més, tenia un profund sentit artístic (molts dirien poètic) de la vida, de les seves vivències ... I l'eclosió de tot això va donar com a resultat un fenomen en ebullició que va haver d'inventar espais i experiències. Perquè no, no hi havia lloc per al rap de dones. Així que La Fúria, la qual conec jo, va néixer el 2013 amb un disc salvatge, "No hay clemencia" que va haver de inventar els seus propis codis, després d'atrevir-se a actuar en escenaris on mai hi havia hagut dones. Parlava d'incomprensió, d'anarquia, de feminisme, de ràbia deshilvanada en rimes precises i feridores. 

La Furia arriba a l’Stroika amb "Vendaval" el seu últim L.P., un disc més treballat i igualment combatiu que l’anterior.

WEB TWITTER FACEBOOK INSTAGRAM YOUTUBE

Més concerts dissabte, 23 / març / 2019

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: