ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Narcís Perich + Caliu

Narcís Perich torna amb el seu 7è disc, titulat “Puigdemont”, després de 5 anys de silenci. Un disc vital i ple d’energia, molt extrovertit en comparació amb el seu darrer “Un pas ferm” i un disc que no parla de política tot i que s’hi reflecteixen els dies que vivim. El disc es va gravar pràcticament a trio, amb baix i bateria i amb un so molt directe.

Torna un Narcís Perich més alegre i lluminós que mai, amb cançons d’amor i lluita. I ho farà acompanyat de diversos artistes, com les Kirias (el grup vocal femení que participa en algunes cançons del disc), o les ex-coristes de La Caravana de la Bona Sort (grup amb el qual Perich va girar per tot Catalunya fa uns anys), a més del trio de base i alguna sorpresa més. Un concert imperdible!

CALIU La banda del Maresme oferirà un dels pocs concerts abans de la sortida del seu esperat segon disc d’estudi. Caliu ens deixarà descobrir les seves noves cançons i endinsar-nos en el seu nou viatge acompanyats sempre del seu seductor so i complicitat.

Més concerts divendres, 14 / juny / 2019

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: