ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

MARTIRIO I RAÚL RODRÍGUEZ

El Voilà celebra 10 anys de música en directe i hem preparat una programació especial durant el mes de juny que no us deixarà indiferents.

Esperem que la gaudiu.

Martirio va reivindicar a l’enyorada Chavela Vargas en el disc ‘De un mundo raro’ acompanyada només pel seu fill, Raúl Rodríguez. Àlbum que va suposar un exquisit homenatge a ‘La Chamana’ i que bé mereix aquesta volta als escenaris que ara propícia CLUB Circuit. I en el mateix format íntim, sense més artificis que el talent d’ells dos. Es tracta d’un repertori compassadament flamenc que recupera el cançoner d’una figura irrepetible, just l’any del centenari del seu naixement.

Martirio és la millor candidata per a glossar el llegat de la cantant del ponxo vermell. Sense oblidar que també va ser l’última (precisament al costat de Raúl) que va actuar amb Chavela. Primer a Mèxic i després en la Residència d’Estudiants de Madrid, on Chavela s’instal·lava durant les seves estades a Espanya i d’on va partir cap al seu últim viatge a Cuernavaca (Mèxic), sabent que anava a morir (va morir el 5 d’agost del 2012).

Més concerts diumenge, 16 / juny / 2019

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: