ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

KM 0

Sota KM0, Casa de la Música de Manresa presenta la seva programació de proximitat amb artistes locals de qualitat i de diferents gèneres musicals. És la oportunitat perfecta per descobrir nous artistes del territori.

SARA ROY

Sara Roy és una cantautora catalana amb ampli recorregut i experiència, ja que porta des dels 12 anys en el món de la música. I és que en la seva adolescència va formar part del grup de música infantil "Macedònia" i més endavant ha participat en el reconegut concurs Factor X Espanya, amb el grup Noah. 

Senzilla, alegre i apassionada, Sara Roy sap com fer viatjar amb la seva veu dolça i la seva música. I és que el seu bagatge ve de lluny: des dels 15 anys composa i toca els seus temes en directes en concerts de petit format. Ara s’encamina en una nova aventura, acompanyada pel músic Jordi Pinyot i un pessic d’electrònica. D’aquesta manera, les seves composicions adquireixen una nova dimensió.

STRANGERS

Strangers és el projecte de Laia Leal, el seu alter ego, amb el que es proposa explorar amb la música i parlar de temes tan recurrents com la inseguretat, la por o el redescobriment personal. I tot allò amb la senzillesa i la emoció que et donen la veu i la guitarra. Acompanyada d’una proposta audiovisual per il·lustrar els seus temes, combina a la perfecció música i poesia. 

Va ser la tercera finalista del Festival Amplifica’t i del Festival del Brot. A més a més, va ser la semifinalista al Concurs de Cantautors Horta-Guinardó.

Més concerts dissabte, 7 / setembre / 2019

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: