ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

KM.0

Sota KM0, Casa de la Música de Manresa presenta la seva programació de proximitat amb artistes locals de qualitat i de diferents gèneres musicals. És la oportunitat perfecta per descobrir nous artistes del territori.

FAR FROM ONIRIA

Far From Oniria naix a 2016 en el cor de Barcelona, en un context en que la música underground i internacional preval, front a l’escena del metalcore. Així i tot, aquesta formació de metal es fa un petit buit enmig d’aquest panorama. Un curt però intens recorregut que els ha fet arribar a on estan ara, amb el seu recent àlbum, sortit a 2018, “The Parker Coil”. Un àlbum en el que han alliberat totalment els seus dimonis. 

Els anys, l’experiència, alguns canvis en la formació i l’exploració de gèneres musicals, han fet que Far From Oniria arriben al punt en que s’encontren en aquests moments: des d’aquell primer treball a 2016, des de “No Dream Is Big Enough”, han evolucionat a passos agigantats.

 

ICESTORM

Icestorm és una banda de metal de Barcelona, que va començar la seva intensa carrera ja fa 12 anys. Un projecte que es va fer realitat gràcies a les ganes i motivació de Marc Storm, Vincent Valtieri, Álex Martínez, David Cazorla i Javi Murillo, que van voler fer de la seva passió, la seva forma de vida. 

Imparables i incansables, aquest 2019 han llançat el seu nou àlbum, el tercer de la seva carrera i que té com a títol “SAGA”. Deu cançons conformen aquest treball, amb el que continuen aquesta gran aventura. Tal com diuen, “la tempesta s'acosta”.

Més concerts dissabte, 28 / setembre / 2019

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: