ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

EBRI KNIGHT + LA FÚMIGA

EBRI KNIGHT

Just on el mar i la muntanya s’uneixen. A mig camí entre la Selva i Barcelona. Just en el Maresme, naix Ebri Knight. Una particular proposta, molt asentada i lligada als arrels, a les melodies que surten del poble, dels instruments tradicionals i de les veus populars. 

Amb el folclore per bandera, Ebri Knight beuen de la tradició. La tenen com a punt d’inflexió per reinventar el seu espectacle i dotar-lo de tota la seva energia. Una cosa és clara: passat, present i futur estan més presents que mai a Ebri Knight que, a més a més, al mes d’abril van treure el seu darrer treball: “La Voz Dormida”.

LA FÚMIGA

Projecte original, engrescador i festiu, en el qual les bases instrumentals, principalment vents, dolçaina, trombons, trompetes i saxos, tenen una gran presència. Ells són La Fúmiga i arriben des de València, amb uns directes potents i d’energia desbordant. 

2017 va ser clau: any en que van començar a sorprendre amb la seva música. Era el moment de “Karrasqueteon”, tema publicat amb la col·laboració de Mireia de Pupil·les. A poc a poc, van continuar sortint cançons on l’alegria i la festa es converteixen en el seu segell d’identitat. “Sokatira”, “Mediterrània” amb Flora de El Diluvi, “La Muixeranga” o “Primera Conjugació” amb Suu. Totes elles tenen aquest so i aquesta personalitat tan definida de La Fúmiga. Aquesta ansia per explorar diferents estils.

Més concerts dissabte, 12 / octubre / 2019

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: