ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

THE OTHER SIDE: A PINK FLOYD LIVE EXPERIENCE

Després de 'Horizon Tour 2017', The Other Side torna amb 'Coming Back to Life Tour 2019', una sobredosi de rock simfònic per seguir delectant als seus fans que, concert rere concert, han pogut gaudir d'aquesta banda tan sòlida i potent que durant 2h30min barreja llums, projeccions i una posada en escena acurada amb una força i potència absolutament contagiosa.

L'espectacle permet a l'espectador viatjar al passat on Pink Floyd era amo i senyor del panorama underground i psicodèlic en els anys 60 i 70. The Other Side, amb 'Coming Back to Life Tour 2019 'reviu a Pink Floyd amb una fidelitat i humilitat absolutes interpretant tots els clàssics de la banda britànica. Sens dubte, la banda de Menorca (Illes Balears) és una de les interpretacions floydianas mes importants del país, una afirmació corroborada per crítics musicals i, per descomptat, per la gran majoria dels milers d'espectadors que ja han vist la seva espectacle.

The Other Side us ofereix una oportunitat irrebutjable de passar-vos a l' 'altre costat', així que no dubteu!

 

THE OTHER SIDE

A l'octubre del 2011 va néixer la formació "The Other Side" amb un concert a la Sala Multifuncional de Ciutadella penjant el cartell de "No hi ha entrades" i des de llavors la banda ha anat fent concerts consolidant així el projecte. Llum, potència, posada en escena i, sobretot....Pink Floyd.

Membres de The Other Side:

Lluis Gener, Pedro Sanchez,Toni Genestar, Juana Melià, Judith Uris, Marc Bosch, Litus Arguimbau, Simo Bosch, Shanti Gordi.

 

Més concerts divendres, 15 / novembre / 2019

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: