ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

LÁGRIMAS DE SANGRE + CINIKO - ENTRADES EXHAURIDES!!!

Lágrimas de Sangre (LDS) és una banda de rap combatiu que beu d’estils més enllà del Hip-Hop, com el Rock i el ReggaeLDS entra al circuit professional amb el seu primer disc “Si uno no se rinde”, (New Beats/ Kasba, 2015) amb el que fan més de 150 concerts per tota la península ibèrica. Però no és fins el seu segon disc “Viridarquia” (New Beats/ Kasba, 2016) amb el que es posicionen com un dels grups catalans per excel•lència. LDS ha superat totes les expectatives convertint-se en un dels grups més sol•licitats tant en festivals com en festes majors.

El 2019 entra amb força amb la sortida al febrer del seu tercer disc “Vértigo”. El disc està format per 17 talls, nascuts de la necessitat expressiva que caracteritza la banda, però que s’aguditza en aquesta entrega, on ens expliquen el que significa, per a un grup d’amics que es divertien fent música, pertànyer avui en dia al món de l’espectacle, amb els seus pros i contres, des del reconeixement artístic fins a les conseqüències negatives que comporta convertir-se en personatges públics.

Tancaran el 2019 amb una ultima data irrepetible a la Salamandra el 13 de desembre. Un Concert unic on acomiadaran el seu guitarrista Rama Lama.

Més concerts divendres, 13 / desembre / 2019

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: