ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Karen Lugo i Juan José Villar

Juan José Villar (Bailaor), Karen Lugo (Baile), Raúl Levia (Cante), Joaquin el Duende (Cante), Sócrates Mastrodimos (Guitarra), Agus Espín (Baix), Pablo Gómez (Cajón)

Karen Lugo baile, Juan José Villar baile, Raúl Levia cante, Joaquín ?El Duende’ cante, Sócrates Mastrodimos guitarra, Agustí Espín baix i Pablo Gómez cajón.

Sócrates Mastrodimos és un dels grans tocaors de les noves generacions de flamencs. La seva música es caracteritza per una gran plasticitat i una diversitat de colors que expressa en cada una de les notes que toca. Mastrodimos acompanya a un conjunt de primera categoria en el qual destaquen els bailaors Karen Lugo y Juan José Villar. Guardonada diversos cops, la mexicana Karen Lugo ha actuat en cicles com “Los Novísimos”, del Festival de Flamenc de Jerez, o “Los Veranos del Corral”, a Granada, a banda de participar al film “Flamenco Flamenco”, de Carlos Saura. El seu estil singular li ha valgut els comentaris elogiosos del Premi Nacional de Dansa Javier Latorre: “Es la belleza máxima envuelta en la mínimo”. Per la seva banda, el gadità Juan José Villar pertany a una important nissaga d’artistes flamencs que li va inculcar l’amor per l’arte: a 8 anys ja ballava a una penya flamenca. D’aleshores ençà, ha actuat en escenaris de tot el món i ha compartit taules amb els millors flamencs. Al Tarantos ho farà amb Karen Lugo conformant un tàndem d’autèntic luxe.

Més concerts dilluns, 16 / desembre / 2019

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: