ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

NEU! | EL PETIT DE CAL ERIL + MAZONI + STEVE SMYTH + CHECOPOLACO + LUW + VALENTINA&THE ELECTRIC POST

El NEU! Festival no internacional de música i altres arts arriba a la seva sisena edició, consolidant-se com a festival de referència a la província de Girona i ampliant la seva programació del 16 al 26 de gener de 2020.

El dissabte 18 de gener torna la gran nit del NEU! amb La Mirona de Salt com a espai de referència per a la celebració de l’esdeveniment. Com cada any, amb la intenció de reconvertir la sala en un lloc especial, diferent i sorprenent: recreant un festival d’estiu a ple hivern i en interior. Tindrem les actuacions de Mazoni en format elèctric presentant el nou disc Desig Imbècil, El Petit de Cal Eril que torna tres anys després del seu memorable concert per presentar Energia Fosca, el geni australià instal·lat a Barcelona Steve Smyth que promet ser un dels moments de la nit, l’estrena del nou projecte del músic i productor Lluís Costa, LUW, el grup Checopolaco de Julián Méndez (Los Planetas, Lory Meyers) o Valentina & the Electric Post que estrenen el seu Ep debut a la ciutat. També hi haurà fira de vinils, food trucks, mercat d’artistes i alguna altra sorpresa.

 

EL PETIT DE CAL ERIL

El Petit de Cal Eril torna al NEU! tres anys després del seu memorable concert del 2017 per presentar Energia Fosca. El NEU! és casa seva, ell ho sap, i a casa seva tothom pot fer el que vol. També sabem que l’expansió accelerada de l’univers no s’explicaria sense la presència d’una misteriosa energia fosca. Una energia que s’intueix, que ha d’existir però que ningú ha pogut percebre mai. El Petit de Cal Eril se suma a aquesta hipòtesi amb un nou recull de cançons que travessen el cosmos per generar al seu voltant una força gravitacional imparable. Com les esferes blaves que en presideixen la portada i veurem brillar el proper 18 de gener.

STEVE SMYTH

L’atemporalitat és una qualitat difícil de precisar, però per al cantant i compositor Steve Smyth és la seva principal virtut. Provinent de la costa del Sud d’Austràlia, la boirosa vida itinerant de Smyth, la portat a viatjar actuant arreu del planeta fins a mig establir-se a Barcelona. Els directes de Steve Smyth son una mescla d’energia visceral amb íntima dolçor. No tenim cap intenció d’explicar-vos el que estem preparant pel neu! 2020 i el seu directe que promet ser un dels moments de la nit.

MAZONI

Mazoni estarà al NEU! més elèctric que mai per presentar el nou disc “Desig imbècil” i de ben segur oferir un recull dels seus aclamats hits. Jaume Pla -podríem dir Mazoni, però diem Jaume Pla- és un artista que es despulla una mica més a cada disc. Si l’anterior, “Carn, ós i tot inclòs” (2017) era espartà en les formes, aquest amant “Desig imbècil” aporta doble dosi de sinceritat, aquesta vegada a través de l’energia del rock. Actitud a raig i textos viscerals, sense domesticar, tot amb una bona dosi de mala llet.

CHECOPOLACO

Checopolaco és el projecte de Julián Mendez, actual baixista de Los Planetas i un dels fundadors del grup granadí Lory Meyers. Bona mostra de la seva qualitat com a músic és la seva col·laboració en discs d’ Antonio Aries, Soleá Morente, Sr. Chinarro o La Bien Querida. Aquest projecte en solitari que va arrancar al 2009, després d’uns anys d’espera, acaba de donar a la llum el seu tercer àlbum Tres Pasos editat per El Ejército Rojo.

LUW

Sota el nom de LUW, Lluís costa (reconegut músic i productor) presenta les cançons del seu imminent àlbum de debut. Un disc d’autor elegant i alternatiu, on sota aquesta independència musical respira dels sons més acústics als més electritzants. Un disc cantat en català amb ànima de grup internacional, amb cançons que parlen de viatges, del pas del temps, de la terra i l’espai exterior, del desert i universalment, de l’amor. Luw es completa amb Manel Casadevall (guitarra i veus), Toni Molina (bateria), Natán Arbó (baix) i Adrià Bauzó (teclats i saxo).

VALENTINA & THE ELECTRIC POST

Les paraules són imatges que arriben directament a través d’un cable de telèfon,

sense interferències. Pals de la llum que es constel·len pels camps de gra cremats.

Un ritme urbà i natural, metropolità i eteri. Es mou, però no massa. Millor; remou.”

Valentina & The Electric Post resumeixen en aquestes tres línies el significat del seu Ep Debut Before the Universe, en el qual descobreixen amb força una veu pròpia a través de cançons extremadament delicades i misterioses.

Més concerts dissabte, 18 / gener / 2020

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: