ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

REOBERTURA – CLARENCE BEKKER BAND

Clarence Bekker veu, Francisco Guisado “Rubio” guitarra, Arecio Smith teclats, Charlie Cuevas baix , Carlos López bateria.

Ja els tenim de tornada !! L’explosiu cantant holandès i la seva potent banda tornen a l’escenari del Jamboree amb tota la bona energia que caracteritza els seus shows. Clarence Bekker, té un do, el de tocar l’ànima de qui l’escolta. Mitjançant la seva veu profunda, vibrant i un esperit carregat d’energia, captiva transversalment a qualsevol audiència, de cap a peus. Ningú pot mantenir impassible davant el seu magnetisme. La força dels grans mestres del soul, funk i pop com James Brown, Prince, Whitney Houston, Michael Jackson o Tina Turner estan concentrats en la seva figura. Després de mes de dos mesos de confinament, la Clarence Bekker Band torna amb més ganes que mai de compartir el show més enèrgic i positiu que tots necessitem en aquests moments. No t’ho perdis!

NORMATIVA ESPECIAL

Aforament limitat a 30 persones per sessió.

Es recomana arribar a la sala amb antel·lació per garantir un accés esglaonat. La sala obrirà 30 minuts abans del passi.

No tindrem servei de bar.

L’ús de mascaretes és obligatori.

No hi haurà intermig, un cop acabat el concert el client haurà d’abandonar la sala.

Més concerts divendres, 29 / maig / 2020

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: