ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

MARIA DEL MAR BONET AMB BORJA PENALBA + ART SESSIONS

ART SESSIONS (40 minuts abans del concert)

Conferència a càrrec d’Anna Pou van den Bossche, col.laboradora d’ Àrtic i presentadora a TOT ART (beteve), creadora de continguts de This is art.

El jazz i l’art sempre han anat de la mà: des de Salvador Dalí – client habitual del Jamboree- i Sun Ra, passant per Piet Mondrian i Thelonious Monk, Jackson Pollock i Ornette Coleman, Duke Ellington i Miró... farem un repàs a les simbiosis més interessants que han marcat la història, tot veient la influència del jazz sobre les arts.

Jamboree

Maria del Mar Bonet ofereix  amb el  músic i cantant valencià Borja Penalba , aquests únics concerts a Barcelona des de la seva vessant més íntima  i propera amb el públic. Des que es varen conèixer a Sueca fa set anys , Bonet i Penalba no han deixat de fer dotzenes de concerts pels Països Catalans  quan han trobat els moments en que les seves agendes els ho permetien.  Tots dos, guitarres en mà, visiten peces imprescindibles  del cançoner de la cantant mallorquina,  i d’altres d’inèdites que han anat cosint en les trobades se tots dos als escenaris.

La Fundació Baleària posa a la nostra disposició els ferrys des de Palma i València sense cost per als artistes, en aquest concert.

Amb la col·laboració de :

 

 

 

 

Més concerts dissabte, 11 / juliol / 2020

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: