ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

JAMBOREE

JAMBOREE

JAMBOREE

Plaça Reial, 17 - Barcelona (Barcelona)

  • Persona de contacte: Joan Mas Soler
  • Telf: 933191789
  • Fax: 933150221
  • Aforament: 175

Un dels clubs mítics en la història del jazz, no només de la ciutat comtal sinó també de la resta d’Espanya. La seva llarga vida, sempre ha estat lligada a la promoció de la música en viu, concretament del jazz i d’altres estils d’arrels negres: blues, R&B, funk, latin jazz...

Al llarg de la seva història, el Jamboree ha vist passar pel seu escenari, músics tant rellevants internacionalment com Art Farmer, George Cables, Peter King, Lou Bennett, Elvin Jones, Danilo Pérez, Mark Turner, Idris Muhammad, Sony Fortune, Kenny Garret, Ramón Valle, Paul Bley, Jack DeJohnette, Vanesa Rubin o Joey De Francesco, per només anomenar-ne uns quants.

També l’escena nacional ha tingut en aquest club una plataforma de llançament i difusió molt important. Així, artistes tant reputats com Perico Sambeat, Llibert Fortuny, Carme Canela, Laura Simó, Lucrecia, Carles Benavent, Ximo Tébar o Chano Domínguez han compartit amb el públic la seva professionalitat i talent.

Tota aquesta activitat, li ha valgut al Jamboree no només el reconeixement unànime dels mitjans de comunicació, sinó també l’afecte i fidelitat d’un públic molt heterogeni: joves, persones de mitjana edat, gent gran, turistes, nacionals... Així, a poc a poc, la sala ha anat convertint-se en un punt de trobada de persones de totes les races i cultures, unides per un interès comú: l’amor per la música.


Tot i que la majoria de dies hi ha formacions diferents sobre l’escenari, els dilluns i els diumenges la sala acull una programació estable: les WTF Jam Sessions i Steve de Swardt Blues Band, respectivament.

Les jams són una veritable explosió de ritme i mestissatge que, des de fa 4 anys, convoca centenars de persones cada dilluns.

Steve de Swardt Blues Band és l’altre grup estable al Jamboree. Ja fa 12 anys que cada diumenge passeja el seu blues vigorós per la sala, aconseguint ancorar amb força a l’agenda del públic.

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: