ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLES DEL CONCIERTO

VALGA'M DEU

Grup fundat a l'Hospitalet de Llobregat per Joan Arjona el juliol de 2014 i afincats Actualment a Granollers.

L'estil de Valga'm déu és un rock modern, amb Tendències Hard i Pinzellades Grunge i 1 Marcat segell pop-rocker PERÒ amb 1 estil propie i amb Molta personalitat.

El grup està format per:

Joan Arjona, és el cantant i principal compositor i lletrista de les cançons del grup. És recolza también de su guitarra acústica Quan és Necessari. La su potent veu Greu i trencada dóna un clar segell d'identitat a la banda, encara que también els melodies més tendres fan que els cançons tinguin 01:00 caire Molt melancòlic.

Jordi Fernández, és el principal guitarra del grup. Músic de conservatori i curtit en Diferents i variats estils com el jazz, blues, rock o metall i que aporta a l'projecte Molta varietat d'armonies i también la contundència que defineix el so de Valga'm Déu i sobretot és la peça clau per al desarrollo dels nous sons i arranjaments guitarrers del grup. La su gran experiència i Coneixements musicals són i seran claus en el desarrollo i Creixement qualitatiu de Valga'm Déu.

Edu Codina, és el bateria i home clau per donar la Força i la rítmica a grup, sobretot en directe, l`hàbitat on Valga'm Déu és Troba més Agust. Músic también curtit en varis projectes anteriors a Valga'm Déu i que aporta la maduressa i el tremp que marca l'estil del grup.

Marc Subirachs, és el baixista del grup. Darrera Incorporació a la banda i que en un pasado recent ja havia formar part del line-up del grup. Aporta joventut, dinamisme i un gran Coneixement del su instrument.

Un primer EP autoeditat sota el títol EL DIT A la nafra (2015) és su debut a estudi, (Aviram Studis) del qual S'HAN autoeditat 3 videoclips destacant entre d'ELLS ONZE DE L'NOU, un videoclip Curtmetratge homenatjant ALS avantpassats catalans Caiguts l'Onze de Setembre de 1714 i dirigit per el primer bateria del grup, en Juanan Arasa, estudiant de cinema i que va dirigir amb mestria AQUEST videoclip. Cal destacar también a la producció i co-arranjaments musicals d'Onze de Nou a Pau Sastre, productor i polifacètic músic català.

RES i VALGA'M DÉU són Els altres 2 videoclips estrenats l'EP.

NO DEIXARÉ QUE PRENGUIS MAL i A VEGADES tanquen el track list d'EL DIT A la nafra, un debut Molt interessant amb cançons Molt fresques i Directes. Molt recomanable ja que és diferència Clarament l'estil Valga'm Déu de l'estil auto-anomenat a Catalunya com a Rock Català.

FANG i MECÀNICA són Les dues noves cançons enregistrades per Valga'm Déu i produides per a Mariano Toledano a Akrasonic Studios.

Diversos músics han format part de Valga'm Déu en algun Moment del camí en Diferents etapes com a Aitor Patxi, Toni Albors, Karlos de la Pau i Sergi Ulldemolins a les guitarres, Jordi Sànchez i Marc Subirachs a baix, Juanan Arasa, Vicenç Maicas i Júlia Martin a la bateria, Isaac Reguera al teclat i Jordi Hatero al Saxo.

Projectes personals musicals d'aquests Grans músics han Estat incompatibles amb el Treball diari de Valga'm Déu.

Actualment Valga'm Déu està Treballant en el nou material discogràfic i assajant el que seran a els primers concerts de este 2017.

Des de els inicis del projecte, Valga'm Déu ha actuat en diversos llocs, Tant en acústic com a Elèctric. Fins i tot a la presó de 4 camins S'HAN deixat ver en actes de la setmana cultural per a els presos.

Sant Feliu de Llobregat, Auditori de Lleida, Auditori de la Roca del Vallès i Diverses sals de concerts de l'Hospitalet, Granollers o Terrassa entre d'ELLS.

Programes de TV i Ràdio com CanalBlauTV de Vilanova i la Geltrú amb Ramon Soler al capdavant, o TvHospitalet han Donat soporte a Valga'm Déu des de els inicis, Tant com Ràdio Granollers amb Maria Josep Pérez, Ràdio Tarragona amb Sílvia Garcia, Ràdio Sant Vicenç dels Horts amb Antonio Hernández i LAV Ràdio a Montcada amb Francesc Aguilar i Marc Pi i Ara mateix también amb el gran Recolzament i soporte del Santi Sanctorum de Santi Gamisans de la Veu de Navàs.

Cal destacar también a Riff-Raff discos amb Pepe Dana al front, emblemàtica botiga de discos de l'Hospitalet que también recolza el projecte des del minut 1.

Les Xarxes socials com Facebook, Twitter, Instagram AIXÍ com YouTube és on Valga'm Déu también és dóna a Conèixer

resenta sus canciones en formato acústico

Más conciertos domingo, 21 de mayo de 2017

‹ Volver

SUSCRIPCIÓN NEWSLETTER

Déjanos tus datos y recibirás cada semana por correo electrónico la Agenda de Conciertos de las salas

Quiero recibir información de conciertos de: