ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLES DEL CONCIERTO

THE OTHER SIDE: A PINK FLOYD LIVE EXPERIENCE

Després de 'Horizon Tour 2017', The Other Side torna amb 'Coming Back to Life Tour 2019', una sobredosi de rock simfònic per seguir delectant als seus fans que, concert rere concert, han pogut gaudir d'aquesta banda tan sòlida i potent que durant 2h30min barreja llums, projeccions i una posada en escena acurada amb una força i potència absolutament contagiosa.

L'espectacle permet a l'espectador viatjar al passat on Pink Floyd era amo i senyor del panorama underground i psicodèlic en els anys 60 i 70. The Other Side, amb 'Coming Back to Life Tour 2019 'reviu a Pink Floyd amb una fidelitat i humilitat absolutes interpretant tots els clàssics de la banda britànica. Sens dubte, la banda de Menorca (Illes Balears) és una de les interpretacions floydianas més importants del país, una afirmació corroborada per crítics musicals i, per descomptat, per la gran majoria dels milers d'espectadors que ja han vist el seu espectacle.

 

Formació: Lluis Gener, Pedro Sanchez,Toni Genestar, Juana Melià, Judith Uris, Marc Bosch, Litus Arguimbau, Simo Bosch, Shanti Gordi.

 

Más conciertos sábado, 16 de noviembre de 2019

‹ Volver

SUSCRIPCIÓN NEWSLETTER

Déjanos tus datos y recibirás cada semana por correo electrónico la Agenda de Conciertos de las salas

Quiero recibir información de conciertos de: