ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLES DEL CONCIERTO

CON ALMA

Miguel 'El Rubio' (Bailaor), Luis 'de la Fefa' (Cante), Laura Santamaría (BAILAORA), Antonio Campos "Bocaillo" (CANTE), Justo Fernández "Tuto" (Guitarra)

Miguel “El Rubio” bailaor, Laura Santamaría bailaora, Antonio Campos “Bocaillo” cante, Luís “de la Fefa” cante, Justo Fernández “Tuto” guitarra

Els bailaors andalusos Miguel Ángel “El Rubio” i Laura Santamaria encapçalen un quadre flamenc d’excepció.

“El Rubio” atresora una llarga i fecunda carrera, tot i la seva joventut. No en va, va trepitjar per primer cop un escenari quan tenia només 5 anys, en un espectacle dirigit pel Farruco Jr. Criat en un ambient plenament flamenc, inspirat en l’art de figures llegendàries com ara Manolo Caracol i La Niña de los Peines, el jove Miguel Ángel Ramos ha actuat en esdeveniments tan prestigiosos com ara la Bienal de Sevilla ?a 8 anys?. Amb una tècnica depurada i un respecte escrupolós al flamenc, però també des de la passió, “El Rubio” s’ha fet un nom al servei de companyies com les de Rocío Molina, Remedios Amaya i El Pele, i ha actuat als tablaos més reputats del país.

Per la seva banda, Laura Santamaría és una jove bailaora deixeble del Farruquito i Francis Núñez, entre d’altres. Santamaría ha ballat als tablaos més importants d’Espanya i en companyies com el Ballet Flamenco de Andalucía, dirigit per Rafaela Carrasco. Guardonada diversos cops, dirigeix la seva pròpia companyia, amb la qual ha participat en la Biennal de Sevilla. Com “El Rubio”, Santamaría representa a una nova generació de bailaors que, sense renunciar a l’essència del flamenc, ofereix un estil innovador.

Más conciertos viernes, 28 de febrero de 2020

‹ Volver

SUSCRIPCIÓN NEWSLETTER

Déjanos tus datos y recibirás cada semana por correo electrónico la Agenda de Conciertos de las salas

Quiero recibir información de conciertos de: