ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLES DEL CONCIERTO

CANCEL·LAT | BLACK MUSIC FESTIVAL | THE CAT EMPIRE + LUCY LU

CONCERT DINS EL BLACK MUSIC FESTIVAL

Després de ben bé vint anys de carrera, aquests australians s’han fet amb un lloc al cor dels aficionats de tot el món, i aquí no és una excepció. No sorprendrem a ningú si diem que The Cat Empire és una formació molt estimada al nostre territori. La frescor d’una fórmula infal·lible on es combinen gèneres com el pop, els sons africans, el funk, el reggae, l’ska i fins i tot el jazz, i la simpatia de cadascun dels membres del grup els han convertit en una aposta segura pel públic que vol ballar i passar una bona estona. D’aquí que, al llarg de la seva trajectòria, hagin ofert més de mil tres-cents concerts i tocat al llarg i ample del món. Com dèiem, per aquestes terres se’ls estima molt, per això ens visiten sempre que tenen material recent per a compartir amb els seus fans. I ara, amb “Stolen Diamonds”, el seu nou treball publicat fa uns mesos, encara amb més motiu.

Si els has vist ja als escenaris, de ben segur que voldràs repetir; si encara no has tingut oportunitat, aquest és el millor moment per a descobrir a una banda que agrada per igual a fans de Vampire Weekend o Crystal Fighters com de Txarango o La Pegatina.

Si t’agraden els concerts que es guien per la diversió, l’eufòria i les ganes de compartir l’experiència, no pots perdre’t el show que The Cat Empire oferiran dins del Black Music Festival a La Mirona de Girona.

Más conciertos domingo, 29 de marzo de 2020

‹ Volver

SUSCRIPCIÓN NEWSLETTER

Déjanos tus datos y recibirás cada semana por correo electrónico la Agenda de Conciertos de las salas

Quiero recibir información de conciertos de: